Aktuality

ANGA COM 2016

ANGA COM 2016

29.5.2016

Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci,
ani v letošním roce nebudou zástupci společnosti LICA CZECH chybět na veletrhu ANGA v Kolíně nad Rýnem, který se uskuteční v termínu 7. - 9. 6. 2016.

celý článek
Školení DOCSIS Maledivy

Školení DOCSIS Maledivy

20.10.2015

Společnost LICA CZECH s.r.o. expanduje do celého světa, kde nabízí produkty a služby svého portfolia. Další zemí, která nabídla naší společnosti  možnosti expanze, jsou Maledivy. Tuzemská společnost Medianet (https://medianet.mv/), sídlící v hlavním městě Malé, pozvala zástupce našeho technického týmu, aby v rámci jednoho týdne vedl školení  DOSCIS včetně potřebných konzultací.

celý článek
Poděkování za účast na Podzimním setkání provozovatelů elektronických komunikací v Nymburce 2015

Poděkování za účast na Podzimním setkání provozovatelů elektronických komunikací v Nymburce 2015

25.9.2015

Vážení obchodní partneři,
děkujeme všem, kteří jste se zúčastnili letošního Podzimního setkání provozovatelů elektronických komunikací  v Nymburce. Věříme, že jste se dozvěděli zajímavé  informace a strávili s námi příjemné chvíle v přátelské atmosféře. 

Již teď se těšíme se na další společné setkání v Nymburce.

celý článek
Technické školení TELESTE

Technické školení TELESTE

25.6.2015

Společnost TELESTE uspořádala pro své Evropské partnery technické školení k vybraným produktům svého portfolia. Zástupci našeho technického oddělení tak měli příležitost se seznámit s novými verzemi software  pro produkty Teleste Luminato/Optimo/Palomino a dalšími produkty.
Mimo jiné tak měli možnost se podrobněji seznámit i s konkurentem naší miniCMTS -  produktem DOCSIS Access Hub - DAH.

celý článek
miniCMTS a ISPadmin®

miniCMTS a ISPadmin®

9.6.2015

Společnost  LICA CZECH s.r.o. ve spolupráci se společností  NET service solution, s.r.o. doplnila všechny tři verze miniCMTS do podporovaných zařízení pro informační a administrační systém ISPadmin®  .

Systém ISPadmin®   automaticky vyčítá přes SNMP aktuální data ze všech kabelových modemů, které jsou online a jsou tedy pro systém dostupná. Zadané i vyčtené informace, jako jsou např. jméno uživatele připojeného přes tento modem, MAC adresa modemu, IP adresa, výrobce, firmware, podporovaná verze DOCSIS, jsou následně v systému zobrazeny pro administrátora sítě. Navíc lze pro lepší zobrazení všechny údaje jednoduše třídit dle názvu sloupce v hlavičce tabulky. Více informací o zmíněném produktu ISPadmin®  naleznete na http://www.ispadmin.eu/cz/.
 

celý článek
Zveme Vás na veletrh ANGA COM 2015

Zveme Vás na veletrh ANGA COM 2015

20.5.2015

Dovolujeme si Vás pozvat na setkání s našimi zástupci na veletrhu ANGA COM 2015, který se bude již tradičně konat v Kolíně nad Rýnem, a to 9. - 11. června.
 
Zástupci LICA CZECH Vás zvou na stánek našeho obchodního partnera, společnosti ANEDIS GmbH (www.anedis.de), kde se můžete dozvědět  více informací o produktu miniCMTS, jeho funkcích, možnostech použití a také bude k dispozici k nahlédnutí. Stánek ANEDIS J29 naleznete v hale 10.2.

celý článek
Nový produkt set top box AMINO -  A150

Nový produkt set top box AMINO - A150

30.4.2015

V nabídce společnosti LICA CZECH s.r.o. naleznete nový produkt - set top box AMINO A150. Novinka je již v tuto chvíli k dispozici na našem skladu k okamžitému dodání!

Set top box AMINO – A150 navazuje na předchozí model A140 a kombinuje kvalitu AMINO set top boxů s novými inovativními funkcemi. Mezi ty jednoznačně patří až 1GB RAM (optional 512 MB), vylepšené grafické uživatelské rozhraní s rychlejší reakcí i zlepšené 2D a 3D grafické efekty. Nová funkce tzv. PiP (obraz v obraze) podporuje HD video 1080i60 a díky podpoře prohlížeče Opera SDK 3.6 se dosahuje lepší animace, bezpečnosti a výkonu. AMINO – A150 je určen jak pro IPTV, tak i pro OTT řešení (na ochranu obsahu).

celý článek
16. výroční konference ČAEK 2015

16. výroční konference ČAEK 2015

16.2.2015

Vážení obchodní přátelé,
rok se nám s rokem sešel a opět bychom Vás rádi pozvali na výroční konferenci ČAEK o.s., jež se uskuteční 28. dubna 2015 v pražském hotelu International Prague (dříve Crowne Plaza Prague) v Dejvicích. Společnost LICA CZECH s.r.o., stejně jako v minulých letech, nebude na této konferenci chybět a rádi Vás přivítáme v salonku "KROK", kde se můžete osobně setkat se zástupci naší společnosti nebo si prohlédnout expozici technologií, kterými se LICA CZECH s.r.o. zabývá.

celý článek
Informace k organizačním změnám LICA

Informace k organizačním změnám LICA

18.1.2015

Vážení klienti a partneři společnosti LICA s.r.o.,

rádi bychom Vám oznámili, že s koncem roku došlo ve společnosti LICA s.r.o. k organizačním změnám. Pro Vás, klienty  a partnery, je podstatná skutečnost, že platnost a kontinuita uzavřených obchodních kontraktů zůstává nedotčena, a i když došlo ke změnám, je tady pro Vás stále stejný tým lidí, který se těší i na spolupráci v nadcházejících letech.

celý článek
Výroční konference ČAEK 2015

Výroční konference ČAEK 2015

29.4.2015

16. ročník konference ČAEK, která se konala dne 28. dubna 2015 je za námi. Rádi bychom poděkovali všem našim obchodním partnerům, kteří se i letos zúčastnili této výroční konference ČAEK a navštívili náš salonek KROK, kde jsme s naším zahraničním partnerem TELESTE představili novinky, o kterých se můžete dozvědět více zde.

celý článek