Nový produkt set top box AMINO - A150

Nový produkt set top box AMINO -  A150

V nabídce společnosti LICA CZECH s.r.o. naleznete nový produkt - set top box AMINO A150. Novinka je již v tuto chvíli k dispozici na našem skladu k okamžitému dodání!

Set top box AMINO – A150 navazuje na předchozí model A140 a kombinuje kvalitu AMINO set top boxů s novými inovativními funkcemi. Mezi ty jednoznačně patří až 1GB RAM (optional 512 MB), vylepšené grafické uživatelské rozhraní s rychlejší reakcí i zlepšené 2D a 3D grafické efekty. Nová funkce tzv. PiP (obraz v obraze) podporuje HD video 1080i60 a díky podpoře prohlížeče Opera SDK 3.6 se dosahuje lepší animace, bezpečnosti a výkonu. AMINO – A150 je určen jak pro IPTV, tak i pro OTT řešení (na ochranu obsahu).

Velkou novinkou je i tzv. Amino TV App Store, jenž nabídne více jak 350 aplikací, a možnost snadného monitorování domácnosti za pomoci služby Amino Home Reach. Model A150 disponující jednoduchým USB dongle nabízí uživatelům řadu služeb, mezí než patří i možnost připojení domácí Wi-Fi kamery, čidla pohybu a dveře - služby jsou přístupné pomocí aplikací smartphonu či tabletu.

Ve srovnání s předchozím modelem A140  je A150 větší, disponuje 2 USB porty použitelnými pro kombinaci USB disku pro PVR, Wi-Fi adaptéru, adaptéru pro Home Reach a USB klávesnice, ale chybí u něj analogový výstup, což neumožní použití STB jako převodníku do analogu. Bootování je shodné s verzí A140.

Kompletní testy nového modelu A150, realizované naším technickým oddělením, proběhly bez komplikací a s velmi dobrými výsledky.