NAGRA GO Live

NAGRA GO Live

NAGRA GO Live přináší osvědčené, bezpečné, cenově efektivní a rychlé nasazení OTT řešení pro provozovatele vysílání, provozovatele placené televize a vlastníky obsahu, kteří chtějí vytvořit nabídku s aplikacemi bohatými na funkce a širokým dosahem pro zařízení.

Jak si vybrat připravené OTT řešení pro operátory k optimalizaci jejich výnosů

Ze strany spotřebitelů roste poptávka po komplexním zážitku z mobilní zábavy. Tento trend ponechává mnoho poskytovatelů služeb bez správných technologií a bez možnosti zůstat konkurenceschopni.

Aby mohli tuto výzvu řešit, musí se rozhodnutí pro správné řešení OTT, které zajistí plynulé streamování obsahu do smartphonů jejich předplatitelů, video služby s bohatými funkcemi, které přemění předplacené zákazníky na stálé předplatitele. Pokud operátor nemůže tyto funkce nabídnout, mnoho předplatitelů pravděpodobně hledá tyto typy služeb jinde.

Aby k tomu nedocházelo, existuje skutečně jen jeden způsob, jak operátoři tuto výzvu vyřeší. Musí přijmout osvědčené a kompletní OTT řešení pro zařízení se systémem iOS, Android a TV.

Správné OTT řešení je flexibilní, snadno integrovatelné do řešení transkódování, poskytuje rychlou implementaci a zajišťuje kvalitu videa a ochranu obsahu. Ať už jste provozovatelem balíčku televizních kanálů nebo ředitelem komunikace velké společnosti, musí existovat záruka, že obsah bude chráněn a vysílán za optimálních podmínek.

Dobrou zprávou je, že pro splnění této poptávky jsou k dispozici řešení, kde operátoři využívají výhod efektivního OTT řešení na klíč.

Například s úspěšným nasazením po celém světě je GO Live od NAGRA přesně to řešení, které je žádané. GO Live je bezpečné, nákladově efektivní a rychlé OTT řešení pro uvedení na trh, které umožňuje poskytovatelům služeb streamovat živé televizní vysílání s plnou funkcí EPG, start-up a catch-over do celé řady zařízení. Zahrnuje garantovanou dobu nasazení méně než 30 dnů a v současné době ji využívají desítky operátorů s předplatiteli ve 150 zemích po celém světě, včetně Montecable v Uruguayi a Canal + v Myanmaru.

Je jasné, že operátoři potřebují nákladově efektivní řešení, které lze rychle zprovoznit. Bez ohledu na to, jaké řešení si zvolí, musí být snadno použitelné a zároveň musí umožňovat funkce a služby potřebné pro spokojenost spotřebitelů. Aby poskytovatelé služeb mohli učinit správná rozhodnutí, zde jsou kritéria, která by měli hledat při zvažování řešení OTT.

Ekonomické a rychlé nasazení

Správné řešení bude komplexní i cenově dostupné. Například obchodní model GO Live od NAGRA je založen na nízké počáteční ceně a modelu "pay as you grow". Operátor může také začít s jednoduchým řešením se sníženou sadou funkcí, poté přidávat funkce a rozšiřovat dosah zařízení, jak rostou. To z něj činí ideální způsob, jak přidat OTT zařízení do stávající služby placené televize nebo otestovat novou službu.

Provozovatelé musí také zvážit řešení, které lze rychle uvést do provozu. Například ukázku GO Live lze nastavit za pouhých pár minut, přičemž plné nasazení je připraveno a spuštěno do pouhých 30 dní. To je možné, protože GO Live již má aplikace pro iOS, Android, AppleTV, AndroidTV, FireTV, Chromecast a Roku. Základní infrastruktura je podporována službou Amazon Web Services (AWS), takže není třeba kupovat žádný hardware. Jedno kliknutí a služba je připravena ke spuštění.

Snadné nastavení a snadné použití

Jednoduchost je klíčová, když je nedostatek zdrojů k integraci a správě řešení. K používání GO Live je potřeba jednoduchý webový prohlížeč. Po zabezpečené přihlašovací stránce uživatelé vstoupí do ovládacího centra, které s uživatelsky přívětivým rozhraním poskytuje přístup k řadě nástrojů pro vytváření komerčních nabídek, aktivaci živých kanálů, kódování videí a správu předplatného. Přizpůsobuje se jedinečnému prostředí uživatele, ať už jej používá samostatně nebo jako součást plného operačního centra.

Pokročilé funkce, které spotřebitelé vyžadují

Podstatou každého solidního řešení je poskytovat uživatelsky příjemný televizní zážitek. Správné řešení lze použít k vytvoření přizpůsobitelného seznamu kanálů, včetně elektronického programového průvodce (EPG), konzumní obsahu ve podobě VoD, k rychlému přepínání mezi kanály, pozastavení během sledování, obnovení programů na začátku s odloženým sledováním nebo ke stažení pro přechod do režimu offline prohlížení. K tomu všemu musí být podporována správa jazyka a titulků.

Ochrana obsahu

Rovněž je třeba vzít v úvahu ochranu obsahu. V kombinaci s bezpečnostní platformou NAGRA vyhovuje GO Live všem hollywoodským studiovým standardům, které zajišťují, aby operátoři měli nad svým obsahem kontrolu.

Pro více informací o produktu NAGRA GO Live navštivte webové stránky.

Další informace o NAGRA GO Live naleznete zde.

V případě dotazu k produktu neváhejte využít náš kontaktní formulář níže.