Luminato dense modulator

Luminato dense modulator

Na začátku roku 2018 uvedeme pro naše zákazníky nový produkt. Teleste Luminato dense modulátor jež poskytuje velmi kompaktní edge QAM platformu pro kabelové operátory, která umožňuje až 144 QAM kanálů v jednom  RU chassise. Vysoce kvalitní QAM modulace umožňující hladké vysílání přes HFC síť.

Dense modulátor pro platformu Luminato umožňující VYSOKOU KVALITU QAM MODULACE. Dense modulátor Luminato umožňuje flexibilní multiplexování video služeb SPTS a MPTS a PSI / SI tabulek. Vysoce kvalitní QAM modulace zajišťuje hladký přenos vysílání přes HFC síť.

Technologie Teleste Luminato vybavená dense QAM moduly poskytuje velmi kompaktní edge QAM platformu pro kabelové operátory umožňující multiplexování video služeb SPTS a MPTS, stejně jako úprava PSI / SI tabulek. Dense QAM moduly Luminato podporují volné a kódované video služby z IP zdrojů, které lze přizpůsobit provozním službám.  Dense QAM modul podporuje formáty CBR a VBR se standardním rozlišením, vysokým rozlišením, UHD a 3D a s mnoha zvukovými formáty. Volitelná ochrana obsahu je založena na DVB simulcrypt standardu.

Dense moduly Luminato umožňují až 144 QAM kanálů v jednom vysoce výkonném chassise Luminata. Podle architektury systému Luminato se zpracování videa provádí na dense QAM modulech.

Jeden nebo více dense QAM modulů může být součástí platformy 1 RU Luminato s pozemním, kabelovým, IP a DVB-ASI přijímači, které dohromady tvoří kompletní vybavení pro digitální stanici kabelové televize.